04th feb2013

Leegstand van Zaken

by admin

Leegstand van Zaken is hét platform voor nieuwe duurzame businesscases rondom bestaand vastgoed.

Afgelopen vijf jaar hebben wij een sterk netwerk weten op te bouwen in zes regio met de verschillende stakeholders, waaronder eindgebruikers, eigenaren en gemeentes.

Onze belangen liggen bij de kansen die ontstaan in een markt waar het aanbod de vraag overwoekerd. Hoe kunnen we het overschot aan (commercieel) vastgoed benutten ten bate van de eindgebruiker? In het gezond maken van de commerciële vastgoedmarkt geloven wij in transparantie boven transformatie.

VAN HARDWARE NAAR SOFTWARE

Leegstand van Zaken gaat uit van het continue creëren van stedelijkheid. En stedelijkheid gaat niet over kantoren, huizen, appartementen of winkels, maar over eten, drinken, ontmoeten, e-mailen, vergaderen, bellen, printen, relaxen, sporten……

Stedelijkheid gaat in deze tijd van stagnatie en krimp over hoe we ruimte anders kunnen exploiteren. De businesscase verschuift van de hardware (de gebouwen) naar de software (gebruikersbehoefte).

Afgelopen vijf jaar hebben wij een sterk netwerk weten op te bouwen in zes regio met de verschillende stakeholders, waaronder eindgebruikers, eigenaren en gemeentes.

Onze belangen liggen bij de kansen die ontstaan in een markt waar het aanbod de vraag overwoekerd. Hoe kunnen we het overschot aan (commercieel) vastgoed benutten ten bate van de eindgebruiker? In het gezond maken van de commerciële vastgoedmarkt geloven wij in transparantie boven transformatie.

 

Comments are closed.